Cautare

62348 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (4.18 secunde)
Izolarea, deoarece in plan emotional un copil este extrem de afectat, reprezinta un mare pericol al acestui fenomen pe care il inregistram in Romania.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Lucreaza la gradina zoologica din Calarasi din anul 1986. In perioada 1989 -1993 a urmat cursurile Universitatii Agronomice din Bucuresti. Din 1996 este Director al ZOO Calarasi. Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Primarul din prezent se jura pe Dumnezeu ca nu el este cel care i-a trimis pe politisti pe capul fostului.
O data cu dezvoltarea unor afaceri de succes, piata imobiliara de lux din Craiova este in ascensiune. ... Sub influenta standardelor occidentale ale locuintelor si a modului de intelegere a locuirii din punct de vedere al pozitiei sociale, gusturile craiovenilor in materie de locuinte sunt in continua schimbare.
PAUL IOAN) Geniul venetian care a facut din peisaje, din scenele religioase si cele mitologice si din portretele exceptionale, autentice opere de predat in scolile de pictura universala, a fost numit, inca din timpul vietii, "Un soare printre stele".
Dupa ce a incercat sa introduca o lege prin care scutea de datorii mai multe intreprinderi de stat, considerate "gauri negre" ale economiei, acum se doreste favorizarea unui singur agent economic din domeniul comunicatiilor.
Politistii din Basarabi, 14 la numar, au demonstrat in 2006 si la inceputul lui 2007 ca atunci cand vrei se poate realizand practic o colaborare cu cetatenii, cu cadrele didactice de la scolile din localitate, precum si cu elevii din cele doua unitati scolare, care sunt atent supravegheati si chiar mustrati atunci cand tind sa greseasca.
Investitorii imobiliari autohtoni au primit o lovitura grea dupa ce instantele judecatoresti au scapat din mâini parculetul din curtea Colegiului National „Stefan Velovan“ din Craiova cerut în compensatie de o mostenitoare din Bucuresti.
Intr-una din biografiile lui Blair se spune ca in ziua casatoriei cu Cherie, amindoi au facut legamint ca unul va ajunge cel mai cunoscut avocat si cel de-al doilea prim-ministru.
Intr-una din biografiile lui Blair se spune ca in ziua casatoriei cu Cherie, amindoi au facut legamint ca unul va ajunge cel mai cunoscut avocat si cel de-al doilea prim-ministru.
Basescu au devenit din ce in ce mai gretoase. ... Tu care i-ai adus pe ultimul loc din Europa ca nivel de viata ii aperi pe romani?
Recomandarile din aceasta lege sunt bazate si pe studiul Institutului National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM), din Bordeaux, din mai 2014, care confirma legatura dintre utilizarea intensiva a telefonului mobil si aparitia tumorilor cerebrale.
Originea ideologiei promovate de fundatiile Soros Un termen putin cunoscut publicului din Romania si cu atat mai putin cercetat - marxismul cultural - este, de fapt, o realitate atat de omniprezenta in jurul nostru, incat este greu de sesizat.
Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli. ... Cred ca e o sensibilitate mai mare a populatiei la acest virus.
Sindicalistii satmareni din cinci confederatii sindicale vor incepe de astazi ample actiuni de protest legate de propunerile de modificare a Codului Muncii, dupa un program stabilit de comun acord.
Scolile vor avea 17 ateliere moderne, pentru care s-au accesat 2,6 milioane de euro.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi in numar tot mai mare spre magazinele cu haine si incaltari "la mana a doua".
google-analytics.com